Výsledky našich závodníků: II. kolo NP ve Zlíně

V sobotu 5.10.2013 hostil Zlín přes 170 karatistů z celé České republiky, kteří se účastnili II. kola Národního poháru v tradičním karate. Pořadatelem byla naše Akademie karate Zlín. Hlavním rozhodčím soutěže byl Českou asociací tradičního karate nominován sensei Robin Bařák. Závod se konal ve sportovní hale Zelené na Bartošově čtvrti, kde povzbuzovalo přes 400 diváků na tribunách. K vidění byly sestavy (kata) v podání od nejmenších karatistů po seniory i atraktivní volné zápasy (kumite). Závodů se účastnila také kompletní reprezentace ČR, která se připravuje na prosincové Mistrovství Evropy, které se bude konat v Praze. I přes to, že naše Akademie karate Zlín je otevřena teprve jeden rok, už nyní ji navštěvuje 178 karatistů od 5 do 55 let a podařilo se nám na domácím poli vybojovat nejeden cenný kov!

Jsme velmi hrdí na výkony všech 61 závodníků Akademie, kteří se na své první velké závody velmi dobře připravili. Poděkování patří celému realizačnímu teamu, který pomáhal s přípravou haly, dovozem a odvozem tatami a zajišťoval hladký průběh celého závodu. Speciální poděkování patří rodičům Honzíka Šimka, kteří zapůjčili dodávku na odvoz tatami.

V tomto náročném závodě a obrovské konkurenci těch nejlepších závodníků ČR se závodníkům Akademie karate Zlín podařilo dosáhnout těchto skvělých výsledků:

Výsledky

Mladší žačky kata B

1.místo Prokopová Luisa
3.místo Zelinová Aneta
4.místo Rysnerová Adriana

Mladší žáci kata B
4.místo Kliment Matyáš

Nejmladší žáci a žákyně
4.místo Jan Šimek

Kadetky kata
3.místo Záhořáková Michaela
4.místo Šafránková Marie

Kadeti kata
3.místo Mašláň Vojtěch
4.místo Drulák Milan

Kadeti kumite
2.místo Mašláň Vojtěch

Junioři kumite
3.místo Lysoněk Petr
4.místo Mašláň Jindřich

Junioři kata
3.místo Mašláň Jindřich
4.místo Lysoněk Petr

Gratulujeme!

Fotogalerie

Komplet fotogalerie | Předávání cen  |  Černobílé nejlepší foto
Autor fotogalerie Ondřej Carda (www.ondrejcarda.com) – fotografie byly pořízeny a upraveny bez nároku na honorář